Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev


Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 

Selskabsret

I forbindelse med køb, salg og omstrukturering af virksomheder og i forbindelse med virksomheders almindelige drift rådgiver vi om alle områder af selskabsretten, herunder aktie- og anpartsselskabsret og særlige forhold vedr. interessentskaber, kommanditselskaber, andelsselskaber, foreninger og andre selskabskonstruktioner.

Størstedelen af dansk erhvervsliv driver virksomhed i selskabsform, og vi har en omfattende ekspertise indenfor alle grene af selskabsretten og rådgiver både store koncerner og selskaber ejet af enkeltpersoner.

Ved opstart af virksomhed eller nye virksomhedsgrene rådgiver vi om valg af selskabsform, etablering af koncernstruktur og stiftelse af selskaber.

Vi har i denne sammenhæng omfattende erfaring i rådgivning i forbindelse med udenlandske selskabers etablering i Danmark.

I forbindelse med stifltelse af selskaber eller tiltrækning af investorer rådgiver vi om udarbejdelse af aktionæroverenskomster og etablering af alle former for samarbejde, herunder joint ventures, koncordier og lign.

Læs mere om:

stiftelse af selskab

Interessentskabsaftaler

Øvrig rådgivning

Bestyrelsesarbejde

Læs her præsentationsbrochuren til Erhvervsorganisationen Ejerledere

Kontaktpersoner: advokat Jens Jepsen og advokat Leif Max Hansen.