Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev


Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 

Overdragelse af fast ejendom mv.

Området for erhvervsejendom har gennem det seneste årti været underlagt væsentlige ændringer bl.a. som følge af nye udenlandske aftaletyper og normer for overdragelse af erhvervsejendomme.

Aftaletyper som leasing, sail and lease back, franchising mv. er kommet til, og supplerer nu de tidligere gældende aftalekomplekser.

Disse nye forhold har krævet tilpasninger og samtidig rykket rammerne for eksisterende aftaleforhold.

Vi bistår ved overdragelse af fast ejendom i enhver sammenhæng, og denne rådgivning omfatter alle aspekter ved køb og salg af såvel erhvervs- som investeringsejendomme, herunder også de nævnte andre aftaletyper, som stille og roligt vinder indpas i Danmark.

Ethvert aftalekompleks vil blive undergivet en grundig due diligence baseret på ejendommens konkrete forhold samt de forudsætninger og forventninger, de involverede parter opstiller.

Vi yder rådgivning inden for alle områder, der vedrører erhvervsejendomme, og vi bistår i samtlige forhold og aspekter omkring investering i erhvervsejendomme såsom grundkøb, miljøforhold, bygge- og entrepriseforhold, etablering og gennemgang af leje- og leasingaftaler, myndighedsbehandling, finansiering, konfliktløsning og procedure.

Vi har erfaring i en bred vifte af erhvervsejendomme, herunder bl.a. indkøbscentre og hoteller, investeringsejendomme, kontor-, fabrikations- og lagerejendomme mv.

Kontaktperson: advokat Jens Jepsen.