Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev


Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 

Immaterialret/markeds- og konkurrenceret

Compass Advokatfirma yder rådgivning indenfor alle områder af immaterialretten, herunder patenter og brugsmodeller, varemærker (også internationale varemærker), ophavsrettigheder, design, know-how, parallelimport, markedsføringsret og persondatabeskyttelse.

Vor rådgivning omfatter bl.a. stiftelse af rettigheder, herunder registrering af varemærker, overdragelse, licensering og håndhævelse af immaterielle rettigheder, ligesom vi bistår klienter i forbindelse med førelse af patentophavsret og varemærkekrænkelsessager ved såvel Patent- og Varemærkestyrelsen som Patentankenævnet og domstolene.

Vi yder tillige rådgivning om etablering af EU-varemærker og etablering af varemærker i henhold til den såkaldte Madrid-protokol.

Endvidere yder vi rådgivning indenfor alle områder af markedsføringsretten, herunder vurdering af reklamer og andre salgsfremmende foranstaltninger, samt om brug af persondata. Vor rådgivning omfatter diverse undersøgelser i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, hvor det ofte er væsentligt at få fastslået omfanget og værdien af en virksomheds immaterielle aktiver.

Endelig rådgiver vi om de fleste konkurrence-, markedsførings- og EU-retlige forhold.