Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev


Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 

Rekonstruktion

Når vi medvirker ved en rekonstruktion er det altid vores primære formål at skabe en virksomhed, der er levedygtig, hvad enten der er tale om store eller mindre virksomheder drevet i selskabsform eller i personligt regi. Vi har omfattende viden om og erfaring med rekonstruktioner og er vant til at føre forhandlinger med alle relevante parter, herunder de finansielle samarbejdspartnere.

Vi kan med få timers varsel stille betydelig arbejdskraft til rådighed, når en virksomhed akut får brug for det. Hermed selvfølgelig ikke sagt, at vi først skal på banen sent i forløbet - tværtimod øges mulighederne for rekonstruktion, jo tidligere vi involveres.

Rekonstruktion medfører i nogle tilfælde behov for anmeldelse af betalingsstandsning til Skifteretten, hvor Skifteretten ofte beskikker en af os som tilsyn.

Rekonstruktion kan omfatte flere forskellige kreditorordninger, f.eks. akkord, moratorium eller en kombination af begge dele.

Inden for konkurs har vi ligeledes betydelig erfaring, og bl.a. advokat Jens Jepsen udpeges ofte som kurator af forskellige Skifteretter, enten direkte eller på anmodning fra kreditorer.