Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev






Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 
Skattereformen
05-10-12

Vær opmærksom i slipstrømmen på skattereformen


Følgende er hovedpunkterne i det man skal være opmærksom på i slipstrømmen på skattereformen:

  • De nuværende regler om arbejdsudleje strammes, således at udenlandsk arbejdskraft i større omfang kommer til at betale skat i Danmark.
  • Der indføres en beskatning af lønindtægten for udenlandske personer, der har en udenlandsk arbejdsgiver, som ikke har fast driftssted i Danmark.
  • Reglerne om beskatningen af fuldt skattepligtiges udenlandske lønindkomst ændres, således at der fremover ikke kan opnås eksemptionslempelse, men alene kreditlempelse.
  • Fradrags- og bortseelsesretten for indbetalinger til kapitalpension og supplerende engangsydelser ophæves med virkning fra og med indkomståret 2013. Eksisterende kapitalpensioner og supplerende engangsydelser fra en pensionskasse kan i 2013 overføres eller konverteres til aldersforsikring m.v. mod betaling af en afgift på 37,3 pct.
  • Aktionærlån til visse fysiske personaktionærer beskattes ved optagelsen af lånet, så eksisterende skattemæssige incitamenter til optagelse af aktionærlån som skattefrit alternativ til at hæve løn eller udbytte i selskaber fjernes. Beskatningen gælder for lån, der ydes fra og med den 14. august 2012.







<- Back to: Nyheder