Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev






Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 
Bygningsreglement 2010 på ny hjemmeside
09-11-10

Bygningsreglementet er det grundlæggende regelsæt for alle byggeriets parter. Nu kan det læses fra ny hjemmeside, hvor der er lagt stor vægt på overskuelighed og brugervenlighed.


Det nye bygningsreglement – BR10 - præsenteres med både de juridisk bindende forskrifter og uddybende anvisninger fra Statens Byggeforskningsinstitut. Hjemmesiden har også særlige vejledningstekster og vejledende udtalelser fra Erhvervs- og Byggestyrelsen på udvalgte områder. Hjemmesiden vil desuden blive udbygget med spørgsmål/svar for alle reglementets kapitler. Foreløbigt er mere end tyve spørgsmål og svar om indeklima lagt ud på hjemmesiden.

Et stort skridt mod bedre brugervenlighed ligger i, at du nu kan gå direkte til reglementets kapitler fra forsiden. Der er også lavet en oversigt over de væsentligste ændringer i hvert kapitel i BR10.

På forsiden af bygningsreglementet.dk er der endelig også gjort plads til omtale af og link til relevante undersøgelser og rapporter om aktuelle emner, som fx tagkollaps og radon.

Se den nye hjemmeside www.bygningsreglementet.dk








<- Back to: Nyheder